topbella

2010 m. rugsėjo 13 d., pirmadienis

"mes per vieną naktį dideli užaugom" :)


Nors nesu didžiulė krepšinio fanatikė, tačiau nuostabu, kad Lietuvos krepšininkai parodė, kad tokia mažytė šalelė - Lietuva - šį tą vis tiek gali pasiekti! Tai svarbiausia - įrodyti, kad mes nemenki :) taigi "mes per vieną naktį dideli užaugom" :)

Visi tik ir kalba, kad "atvertėm naują puslapį krepšinio istorijoje". Juk Pasaulio krepšinio čempionatuose visuomet buvome 7-ti  :)) Ir dar man patiko viena mintis, jog tokios pergalės iš tikrųjų sujungia lietuvius - veda mus į patriotizmą :))))  bet kai kas labiau myli krepšinį, o ne pačią Lietuvą... ir užsideda ant pečių Lietuvos vėliavą tik dėl krepšinio...

Bet smagu, kad visi šėlsta (vakar tai dundėjo viskas  :)))), visi apimti vieningo jausmo...
nuostabu, kad mes galime turėti tokių akimirkų ;)

2010 m. rugsėjo 1 d., trečiadienis

Trumpai apie viską.

Sveiki mielieji, tiek laiko praėjo..netgi visa vasara...ir tiek daug visko buvo, kad sunku aprašyti. o gal ne tiek jau ir daug.


Fainiausia, kad vėl po dviejų metų pertraukos pamačiau savo ispanus, sesę...po dviejų metų...(!)

Taigi - vasara: atostogos, nedarbas, namai, Garliava, Alksninė, Lenkija (Wigry), ispanai, truputis vandens parko malonumų, nežydros jūros, ežerų dumblo, saulės-saulės-saulės (tiksliau - siaubingo karščio!), Ryga, draugų vestuvės, pamergės vaidmuo, gamtos stichijos, šuo, nauji namai.... Viskas sutelpa į šiuos žodžius.

Šią vasarą man labai patiko plaukiojimai laivu mariomis, su draugų būriu ar su artimaisiais. Visiems pabūti kartu. o tai būna labai retai... Net per Kalėdas tai nelabai pavyksta...
 
Dar viena didelė permaina - tai nauji namučiai. Tiesiog gyvenime pasitaiko tokios ribos ar sienos, kurias vis tiek būtina peržengti... tam kad eitum toliau į priekį. O jeigu dar sulauki didelio artimųjų palaikymo ir "pastūmėjimo", tai visai gerai. Todėl ir atsidūrėme čia. man visuomet patinka geros permainos, perestroikos taipsakant, netgi remontai :D bet šįkart norėjau pabėgt nuo visokių remontavimų, bet nepavyko. Ir visgi yra tokių žmonių, kurie savo visus namus nusidažo tamsiai mėlyna spalva! :D taigi. bet vis dėlto gera turėti savo kampelį, kuriame būtų sava tvarka, savi įstatymai.
 
 
mintys© Diseñado por: Compartidisimo