topbella

2010 m. rugsėjo 1 d., trečiadienis

Trumpai apie viską.

Sveiki mielieji, tiek laiko praėjo..netgi visa vasara...ir tiek daug visko buvo, kad sunku aprašyti. o gal ne tiek jau ir daug.


Fainiausia, kad vėl po dviejų metų pertraukos pamačiau savo ispanus, sesę...po dviejų metų...(!)

Taigi - vasara: atostogos, nedarbas, namai, Garliava, Alksninė, Lenkija (Wigry), ispanai, truputis vandens parko malonumų, nežydros jūros, ežerų dumblo, saulės-saulės-saulės (tiksliau - siaubingo karščio!), Ryga, draugų vestuvės, pamergės vaidmuo, gamtos stichijos, šuo, nauji namai.... Viskas sutelpa į šiuos žodžius.

Šią vasarą man labai patiko plaukiojimai laivu mariomis, su draugų būriu ar su artimaisiais. Visiems pabūti kartu. o tai būna labai retai... Net per Kalėdas tai nelabai pavyksta...
 
Dar viena didelė permaina - tai nauji namučiai. Tiesiog gyvenime pasitaiko tokios ribos ar sienos, kurias vis tiek būtina peržengti... tam kad eitum toliau į priekį. O jeigu dar sulauki didelio artimųjų palaikymo ir "pastūmėjimo", tai visai gerai. Todėl ir atsidūrėme čia. man visuomet patinka geros permainos, perestroikos taipsakant, netgi remontai :D bet šįkart norėjau pabėgt nuo visokių remontavimų, bet nepavyko. Ir visgi yra tokių žmonių, kurie savo visus namus nusidažo tamsiai mėlyna spalva! :D taigi. bet vis dėlto gera turėti savo kampelį, kuriame būtų sava tvarka, savi įstatymai.
 

1 komentarai (-ų):

SESUO rašė...

MAN DZIUGU KAD SI VASARA ATNESE NAUJU PERMAINU,GALVOJU KAD KIEKVIENAM ZMOGUI JU REIKIA,AS IR GRIZUS IS LIETUVOS PERSTACIAU BALDUS JUSU KAMBARI,NES NOREJOSI KAZKA PAKEISTI-IR ZINAI ,JAUCIUOSI DAUG GERIAU KAI IEINU I TA KAMBARI.TAIGI DZIAUKITES KIEKVIENA SMULKMENA SIAME GYVENIME,NES JIS GREITA BEGA,TAIP GREITAI,KAD JI REIKIA KARTAIS VYTIS.TIK GERA NUOTAIKA,DZIAUGSMAS,LAIME ,MEILE,SUPRATIMAS VIENS KITO PRAILGINA TO GYVENIMO SEKUNDES.TAIGI BUKIT LAIMINGI IR DALINKITES TA LAIME SU KITAIS

Rašyti komentarą

 
mintys© Diseñado por: Compartidisimo