topbella

2009 m. gruodžio 8 d., antradienis

Noriu žiemos!!!

Vis pabudus dirsteliu į langą - ar yra sniego... bet.. o taip norėtųsi...
Noriu vėl baltų stogų pro langą, puraus sniego delne, noriu to girgždesio po padais einant kur miške... noriu to spengiančio šaltuko, kuris nudažytų blakstienas baltai... noriu....pūgos...! :)))

Kai buvau maža, pasistiebus žiūrėdavau pro langą ir į pusnį, kuri stūksojo iki pat palangės...o kieme tarp sniego kalnų, "fiordų" - lakstančio šuniuko nematyti... Dabar jau jo nebėra. Kaip ir sniego. Nebėra šaltuko. o juk taip gražu būdavo, kai nieko negalėdavau pro langus įžiūrėti, nes nuostabiausiais ornamentais, gėlėmis, gražiausiom snaigėm nubrėždavo tas šaltukas savo meno kūrinius. Bet dabar viskas keičiasi. Gal dėl to, kad langai kitokie. Bet juk ne tik langai.

Kur dingo tokios žiemos?? Kur dingo tiek sniego??? Kur dingo dėdė Šaltukas? Kodėl taip keičiasi viskas? Apsivers Žemės poliai aukštyn kojom. Pas mus bus vasaros, o ten kur vasaros - žiemos... Beliks pasvajoti..

Pasvajoti apie vėl nuostabius gamtos brėžinius ant langų, pusnis iki palangių, geliantį šaltį...pasvajoti apie tylų, ramų, jaukų vakarą su šeima prie žaižaruojančio, liepsnojančio, čirškenčio židinio. Arba pečiaus :))), kai dėdė Šaltis drebina namo sienas, o už lango siaučia pūgos...

3 komentarai (-ų):

Kestas rašė...

As irgi noriu tokios ziemos !!!!! :)

Giedrė rašė...

Tai iš kur ją gauti?? :))) gal nusipiešti???? :D
Manau, daug kas pasiilgo, pasiilgs tokios žiemos...o mūsų vaikai nepažins jau gal net sniego...

Kestas rašė...

reikia saldytuva pastatyt lauke, ijungti ir palikt atidarytom durim, tada bus salciau ir vietoj lietaus bus sniegas :)

Rašyti komentarą

 
mintys© Diseñado por: Compartidisimo