topbella

2010 m. balandžio 7 d., trečiadienis

Savaitė kaime

Buvau atsijungus nuo pasaulio. Ir dar išsikrovė abu telefonai, o kroviklių neturėjau.. Kaip tyčiau - prieš šventes :))) Ačiū visiems už sveikinimus! Ir Jums mielieji, tegu kiaušiukai atneša naujų jėgų, naujų įkvėpimo šaltinių mokslams ir darbams ;)

O aš svečiavausi kaime. Pailsėjau, atsipalaidavau nuo visko. Dirbau...
Man patinka grėboti lapus. Vaikščioti sprogstančia pieva, užuosti žemės kvapą. Pavasarį ir rudenį žemė labai kvepia. Tikrai. Tokia gaivuma...na nenusakomas jausmas...ką jauti...ne visi gali tai suprasti....

Viską papildė ir į tėvų namus įnešė nemažai juoko (taip pat ir nervų :)))) Dora. Taigi turim šuniuką. Trokštamą labradorą ;)

Iš pradžių buvo sunku ją perprasti, bet db jau beveik susikalbu su ja :))) Bet kokia ji išdykus! Tikra patrakėlė :D aš visiems sakau: išjudins ji visus :D Kęstą privertė pajudėt ir pabėgiot po kambarius :DDD

Ir nesunkūs tie vargeliai, jei myli šunį. Ir nesvarbu, kad Dora jau spėjo ir laidą nukąsti, ir gėles mamos apkandžioti... kaip sakoma, viską atperka šuns meilė. Čia vėlgi, kas nemėgsta gyvunėlių, to nesupras :)



4 komentarai (-ų):

Raminta rašė...

Tikra grazuole :)* laukiu nesulaukiu kada galesiu ja pasidziaugt :)

Erika rašė...

Kokia miela šunytė, koks grožis!! Sveikinu labai labai priėmus į savo šeimą augintinį ;)

Kestas rašė...

Vardas Dora, bet greiciau atsiliepia saukiant ciu ciu ciu :))) beto sianakt buvo pirma naktis kai buvo galima ramiai miegot, suo miegojo be "pertrauku". Siomis dienomis atkreipiau demesi, jog nuo to laiko kai isigijom, tai dabar jau tikrai padidejo :)

Anonimiškas rašė...

off white
yeezy
kyrie shoes
hermes bag
hermes
curry 6 shoes
goyard
kyrie 9
jordan shoes
fear of god clothing

Rašyti komentarą

 
mintys© Diseñado por: Compartidisimo