topbella

2009 m. gruodžio 5 d., šeštadienis

(ne)kiauliškoji priežastis


Sveiki :) ar visi sveiki? aš...vis dėlto...nelabai...

O buvo taip:
trečiadienį PIRMĄ KARTĄ pajutau, kad sunkiai kvėpuoju ir skauda krūtinę. Važiuodama iš univero autobuse antrą kartą gyvenime pajutau jausmą ir žinojimą, kad tuoj nualpsiu! ir ką jūs manot? tik pakirto kojas, tik stovėdama stipriau įsikabinau į turėklą ir mintyse kartojau: Giedre, neapalpk! Nu ir ką? Kadangi man aptemo akyse - nieko nemačiau, buvo juoda, turėdama sąmonę supratau, kad tuoj apalpsiu. Ir tik taip lengva pasidarė, išgirdau du trenksmus (matyt, du kartus galva kažkur trenkiaus :D) ir nukritau... Kažkas lyg pradėjo kelt mane, atsipeikėjus biškį pradėjau visų atsiprašinėt :)))) lyg kažkoks vyrukas užleido man vietą...paskui kažkokia moteriškė prisėdo prie manęs..o visos kitos bobutes kuitėsi po tašes ieškojo man validolio :DD kažkas norėjo greitąją kviest... o bloga buvo visą kelią... ta pati moteriškė, kuri prisėdo prie manęs, palydėjo mane iki pat namų vartelių... :))) paskui namie lyg ir atsigavau.

o sunku kvėpuot buvo... spaudė krūtinę... vakare - pas uošvienę-gydytoją :)))) tada PIRMĄ KARTĄ  paragavau imbiero, PIRMĄ KARTĄ paragavau bičių duonelės :))) na o kitą rytą - į polikliniką. Ir prasidėjo... Tada PIRMĄ KARTĄ su rentgenu man fotkino plaučius, PIRMĄ KARTĄ ėmė man kraujo iš venos!!! :DDD darė kardiogramą... žodžiu eilė tyrimų - ir išsiuntė į Kauno ligoninę... o ten - ir vėl tyrimai.

Vėl darė kardiogramą, vėl antrą kartą ėmė kraujo iš venos... ir t.t. po dviejų valandų rezultatų laukimo pasikvietė mane ir sako: "na mergaite, ateik ir gulk!"

Pastatė man lašelinę. PIRMĄ KARTĄ. Sako, mano visi mikroelementai išsibalansavę, o širdžiai būtino kalio - visai kone nėra :D tai dvi valandas lašino pusę litro kalio... Norėjo guldyt į ligoninę, bet pasakė: "tave reiktų guldyt į kardiologinį, bet tu karščiuoji - gal tu su kiaulių virusu, todėl bijom ten guldyt, na o ten, kur visi guli su kiaulių gripu, nenorim tavęs guldyt, o gal tu be viruso!? o kraujo rezultatai niekad nerodo, ar žmogus serga kiaulių gripu ar ne. o tavęs vienos prabangiai guldyt neturim kur". :D

Tad apsvaigusią parvežė mane namo (kad vėl autike nenukrisčiau :D ) ir gydausi namie. Nebuvo jėgų net prie kompo pasėdėt...parašyt...

Dabar jau lyg ir geriau, tik laikosi temperatūra, kuri nei kyla, nei leidžiasi antra savaitė :)) bet tikiu, kad tai ne kiauliškoji priežastis... ;)

2 komentarai (-ų):

Kestas rašė...

nervine itampa per mokslus gali privesti iki tokiu sunkumu... visas musu didelis kolektyvas linki TAU sveikti ;)

Anonimiškas rašė...

bape
curry shoes
hermes outlet
palm angels
goyard handbags
jordan travis scott
yeezys
nike sb
hermes handbags
yeezy boost 350

Rašyti komentarą

 
mintys© Diseñado por: Compartidisimo