topbella

2010 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

„Nesuprasti sapnai – tarsi neatplėšti laiškai“...

„... užuot pripažinę sapnus, kaip nenuginčijamą mūsų riboto suvokimo įrodymą, mes apkaltiname juos nesąmoningumu“.

(Erich Fromm. Pamiršta kalba. Vilnius: Vaga. 2008 – 16 p.)


Šiomis dienomis, tiksliau, naktimis, keisti sapnai mane aplanko... Buvo neseniai irgi laikotarpis, kai baisius sapnus sapnuodavau...kiekvieną naktį sapnuoti mirtį - tai jau tikrai ne kas... Įdomu, ką galėtų reikšti ne mirtį sapnuoti, o dažnai ją sapnuoti? Na, išvis kalbos apie tokius dalykus šiurpą kelia...

Šiąnakt vėl tas pats. Sapnavau, kad Kęsto močiutė mirė Vankuverio olimpiados varžybose. Juokinga ir baugu. Žiauru! Sapne klykiau ir nuo to pabudau. Visą dieną vaizdas prieš akis - kaip į paklodę suvyniojama močiutė.

Sapnai - mūsų vedlys. Jais netikėti negalime. Bet juos reikia mokėti analizuoti, tačiau ne visi turime įgimtą kompetenciją tai suvokti, ką perteikia mums sapnas, iš pasąmonės gelmių. Apskritai sapno filosofija yra įdomus dalykas. Kartais vertėtų pasiskaityti apie parapsichologinius dalykus. Tada imi į sapnus žvelgti kitaip. Ir į savo gyvenimą.

Neretai mūsų sapnai išsipildo. Tačiau retai mes suvokiame, kad kažkas išsipildė, nes sapnas jau tuo metu būna kažkur užspaustas pasąmonėj, užmaršty...

Dažnas atvejis, kai pasąmonė mums per sapnus nori suteikti informacijos apie galimus nemalonius įvykius. Sapnas mus yra kaip didelė pagalba iš anapusinio dvasinio pasaulio, ko ir po šiai dienai, nei mokslininkai nei filosofai negali paaiškinti. Sapnai yra didžiulis lobynas iš kur galima semtis patirties, žinių bei kūrybinių įdėjų. Nepaslaptis, kad daugelis įžymiausių atradimų, bei kūrinių menininkams, bei mokslininkams, buvo įkvėpta per sapnus. Nagrinėti savo sapnus būtina, tai padės išplėsti jūsų sąmoningumą, bei suprasti įvairias priežastis, slypinčias labai giliai. Gerai kada žmogus labiau vertina ir nagrinėja savo sapnus. Sapnas – tai realybė kuri gyvena mūsų pasąmonėje ir ateina tam, kad padėtų žmogui.
Galima paskaityti dar: http://www.auraprognosis.com/index.php?l=apie_sapnus

1 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

 
mintys© Diseñado por: Compartidisimo