topbella

2010 m. vasario 10 d., trečiadienis

Vandens parko malonumai, arba (anti)reklama

Pirmas vasario savaitgalis buvo toks tikrai įvairus. Šeštadienį pralakstėm dėl visokių reikalų. Iš kur pas mus tiek daug reikalų? Kaip pas kokius verslininkus :)))
O man svarbu pasivažinėt :DDD



O vat sekmadienį, kaip bebūtų keista, su tėvais buvom Druskininkų vandens parke. Kodėl keista??? Dėl to, kad su tėvais jaunimas buvo? O gal dėl to, kad retai kur mamos išvažiuoja pasilepinti?
Aišku, antroji priežastis.
Kažkaip užsienyje ryškesnis tėvų-vaikų santykių palaikymas. Kelionės, laisvalaikio leidimas, darbas, mokslas - labai dažnai kartu. Gal pas mus trūksta viso to...todėl reikia vaikams parodyti šiek tiek iniciatyvos ir pabūti su tėvais, imti su jais ir išlėkti kur. Pvz, į vandens parką. Nors tėveliai ir pasilepina vandens parko, Europa Royale viešbučio malonumais, bet vieni. Tikrai, matydami rečiau savo vaikus, jie labiau norėtų su jais dažniau pabūti kartu ir pasimėgauti tokiom pramogom - kartu!
 Tad buvom visi kartu, visa šeima :)

 Dėl vandens parko. Aš pamėgau Druskininkų tą parką. Ten daugiau gal visko nei Vichy. O dar ir viešbutis čia pat. Jei arčiau jis būtų, turbūt dažniau ten lankyčiaus :)
Nors apie jį teko visko girdėti. Baisių dalykų. Žmonės ne tik susibraižo, pargriūna, susilaužo kojas ar rankas, bet ir nusileidžia nuo "kalniukų" be triusikėlių :))) (joke). Bet buvo toks atvejis, kai pažįstamos mama nusileido nuo kalniuko - su sulaužytu žandikauliu. Nuo juodo, su lemputėm ir žvaigždutėm "kalnelio". Gal dėl to įgijau baimę jau nebečiuožti... :(

Bet visa kita - vien malonumas :) Paprasčiausiai reikia saugotis, nebėgioti, laikytis taisyklių ir viskas bus gerai. Svarbiausia gera nuotaika, kad grįžtum iš parko pailsėjęs ir atsipalaidavęs :) Ir nebūtina mokėti plaukti :))))

Įdomiausia, kai lauke -12 C šalčio, o tu sėdi kubile tarp burbuliukų, ir apšerkšnija tavo blakstienos, plaukai...:))

Iki greito susitikimo - vandens parke! Vėl :DDDD

3 komentarai (-ų):

Kestutis rašė...

Ir as ten buvau. Nuotraukoj ir as matausi, tik reikia nuotrauka ziuret i priesinga puse, nes as uz nuotraukos pasislepes :)

Giedrė rašė...

Tai ko slepiesi? Paskui dažnai tavęs turim ieškot iš nuotraukų kitos pusės :)

Anonimiškas rašė...

Reklаmnа agеntura. Lіdeг v digitalnej reklame s νyuzitim multimediаlnусh aplikaсii.
Vyroba reklamy a navrh reκlamnych spotov. ACTION MEDIA INTERΝAТIОNAL.


Feel freе to surf to my webpagе; daejin.or.kr

Rašyti komentarą

 
mintys© Diseñado por: Compartidisimo