topbella

2010 m. balandžio 8 d., ketvirtadienis

neapčiuopiama...

Praeitą naktį sapnavau vėl žiaurų sapną... Turbūt pirmąkart gyvenime po sapno verkiau pabudus....

Iš pradžių mačiau du vyrus ir girdėjau, kaip jie planuoja sudeginti mano tėvų namą: "Padaryk viską švariai, užpilk aliejaus ir uždek, niekas nesuuos".
Tada bandžiau įspėti mamą, bet aš jai neprisiskambinau. Tada atsidūriau prie savo namo. Buvo naktis. Užlipus į antrą aukštą, mačiau grindyse skylę, į kurią iš kažkur bėgo vanduo...mamos niekur neradau. Tada supratau, kad jai kažkas nutiko. Aš šaukiau mamą visa savo esybe. Kiek tik jėgos leido. Ieškojau ir neradau. Staiga kieme (nors buvo naktis) suspindo viskas - spindėte spindėjo medžiai, žydėjo viskas, buvo labai šviesu, taip tyra, ramu. Ir tada mama pasirodė: "Ko rėki? Juk aš čia!" Aš spiegdama puoliau ją apkabint, bet negalėjau jos paliest. Liečiau orą. Nors mama buvo šalia. Dar labiau spiegiau ir šaukiau mamą. Supratau, kad ten buvo rojus... Aš paklausiau, mama, kas tau nutiko. Ji atsakė: "Man perrėžė gerklę. Bet va, žiūrėk, ji jau užgijo!", - atsakė ji šypsodamasi...

Baisu buvo po sapno. O dabar įdomu pasidarė, ar rojus, ar pomirtinis pasaulis yra toks, kokį sapnavau?

5 komentarai (-ų):

Erika rašė...

Kur rojus, pragaras?
Sakai, danguj, aukštai.
Aš įsitikinęs, jog melas visa tai.
Nes rojus, pragaras - tai ne visatos sferos,
Nes rojus, pragaras - tai sielos du krantai.

Omaras Chajamas

Giedre rašė...

As pritariu siai minciai... Juolab sapne "rojus" pasireiske ant zemes... o tikroveje rojaus gali ir nebuti, ir nebebuti, nes pasaulis tik baiseja...tiksliau - zmones.

Viktorija rašė...

"Kur rojus, pragaras?
Sakai, danguj, aukštai."
Visata didžiulė, iki galo neištyrinėta, neatskleista. O ir žmogaus siela labai gili, iki galo nesuvokiama. Todėl ir sunku atsakyti, kaip yra iš tikrųjų. Mes labai daug ko nežinom;)

Kestas rašė...

rojus, pragaras... nu ir ka - nieko, o man gerai ir ant zemes :)

Anonimiškas rašė...

bape
hermes birkin
off white clothing
kyrie 7
jordan 13

Rašyti komentarą

 
mintys© Diseñado por: Compartidisimo